Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται η μεταφορά του NieR: Automata σε σειρά anime (trailer)

Η Square Enix ανακοίνωσε, ότι το NieR: Automata πρόκειται να μεταφερθεί σε σειρά anime. Ένα teaser trailer δίνει μια πρώτη ιδέα για τη σειρά, ενώ οι developers έδωσαν στην δημοσιότητα μια φωτογραφία, μέσω Twitter, από την πρωταγωνίστρια 2B και το ρομπότ σύντροφο της.

Όπως φαίνεται η ιστορία θα ακολουθεί πιστά το σενάριο του αρχικού παιχνιδιού, καθώς οι άνθρωποι οδεύουν προς το φεγγάρι για να σωθούν από τα machine life forms, που έχουν εξαπολύσει οι εξωγήινοι. Έτσι η 2Β, που ανήκει στην μονάδα Yorha, θα βρεθεί αντιμέτωπη σε μια τεράστια μάχη για να κατακτήσει ξανά η ανθρωπότητα τη Γη.



Η Square Enix και η Aniplex που έχουν δημιουργήσει τα Fullmetal Alchemist και Sword Art Online, είναι πίσω από την παραγωγή της σειράς.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser trailer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*